ابتکار در دیدار نوروزی با فعالان حوزه زنان تاکید کرد

ایجاد امید در زنان با افزایش توانمندی آنها

  • اجتماعی
  • پنجشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۴۵
  • کد خبر :255012
20

معصومه ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به مناسبت آغاز سال ۹۷ با جمعی از فعالان حوزه زنان و خانواده دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ جمعی از فعالان حوزه زنان و خانواده، اعضاء، مدیران تشکلها و سازمانهای مردم نهاد حوزه زنان و کارکنان معاونت امور زنان و خانواده در نوبت‌های جداگانه با معاون رییس جمهور دیدار و گفت و گو کردند.

معاون رییس جمهور در این دیدار اظهار امیدواری کرد که با ایجاد خودشکوفایی و افزایش مهارت‌های زنان و جوانان، توانمندی‌های آنان را افزایش داده و بتوان نگاه امیدوارانه‌ای را نسبت به آینده در آنان ایجاد کرد.

همچنین جمعی از شرکت کنندگان نیز به بیان دیدگاه‌ها و بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مورد نظر پرداختند.

0
نظرات

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه‌های حاوی الفاظ نامناسب، توهین، تهمت یا افترا منتشر نمی‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید