پرش به محتوای اصلی

اوکراین اطلاعات اس ۳۰۰ سوریه رادر اختیار امریکا واسراییل قرار داد

کد خبر 389658
19

یک روزنامه ویتنامی از سفر هیأت آمریکایی صهیونیستی به اوکراین برای اطلاع یافتن از جزئیات تاکتیکی و فنی سامانه اس ۳۰۰ روسیه که به تازگی به ارتش سوریه تحویل داده شده خبر داد.

به گزارش بازتاب به نقل از روسیا الیوم، روزنامه ویتنامی «Soho News» در گزارش نوشت: یک هیأت مشترک آمریکایی اسرائیلی اخیرا برای اطلاع یافتن از جزئیات سامانه موشکی اس ۳۰۰ روسیه که به تازگی به ارتش سوریه تحویل داده شده به اوکراین سفر کرد.

در ادامه این گزارش آمده است: اوکراین تلاش دارد تا قدرت نظامی روسیه را تحت تأثیر قرار دهد بنابراین اقدام به ارائه اطلاعات درباره سامانه موشکی اس ۳۰۰ به آمریکا و اسرائیل می کند.

بر اساس این گزارش، اوکراینی ها، اعضای هیأت آمریکایی و اسرائیلی را در جریان نکات تاکتیکی و فنی این سامانه قرار دادند.

منابع اعلام کردند که هیأت صهیونیستی در جریان این سفر به این نتیجه رسیده که سامانه اس ۳۰۰ روسیه نمی تواند جنگنده های نسل پنجم F-۳۵ Lightening II این رژیم را سرنگون کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.