پرش به محتوای اصلی

اولین کنسرت خواننده محبوب در برج میلاد/عکس

کد خبر 150273

کنسرت مهدی جهانی روز سه شنبه 21 آذرماه 96 در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.

به گزارش افکارنیوز، مهدی جهانی که مجوز اولین کنسرت خود را در شهریورماه دریافت کرد پس از ماه صفر در سالن همایش های برج میلاد به روی صحنه می رود.

مهدی جهانی قرار است تمامی آهنگ های منشتر شده و جدید اعم از “کوه درد”، “چقدر تنهام”، “مدیونم به تو”، “ای جونم”، “آروم آروم”، “عادت کردم”، “آدم بدی نبودم” را برای مخاطبان اجرا کند.

خواننده “آروم آروم” در ماه شهریور پس از مدت‌ها انتظار مجوزهای لازم برای برگزاری کنسرت و فعالیت رسمی در کشور را دریافت کرد و در روز 18 و 19 شهریور در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی اولین کسرت خود را برگزار کرد که با استقبال بسیاری از مخاطبان همراه شد به همین دلیل اجرای او برای 24 شهریور در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی و 25 شهریور در سالن همایش های ایرانیان تمدید و برگزار شد.

آلبوم پیشین جهانی “دنیای خواب” نام داشت و قرار است آلبوم جدید بعد از اجرای قطعات تازه به زودی منتشر شود.

کنسرت مهدی جهانی روز سه شنبه 21 آذرماه 96 در دو سانس 19:45 و 21:45 در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.