پرش به محتوای اصلی

اولین واکنش ماکرون به حمله آمریکا و اسرائیل / نشست شورای امنیت فورا برگزار شود

کد خبر 1193082
امانوئل+ماکرون

رئیس‌جمهور فرانسه به جنگ تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، اولین واکنش ماکرون به حمله آمریکا و اسرائیل به ایران/ نشست شورای امنیت فورا برگزار شود.

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه عصر شنبه و در اولین واکنش خود به جنگ تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت: جنگ بین ایران، اسرائیل و آمریکا عواقبی جدی علیه ثبات و امنیت بین‌المللی خواهد داشت.

او بدون محکوم کردن اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی و آمریکا، از ایران خواست تا «با حسن نیت» مذاکره کرده و برنامه هسته‌ای و موشکی خود را «متوقف» کند.

اظهارات ماکرون درحالی است که رژیم صهیونیستی و آمریکا برای دومین بار از مذاکرات به‌عنوان پوشش برای حمله تجاوزکارانه به ایران استفاده کرده‌اند. با این وجود، رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه اظهارات متناقض خود، گفت: «تشدید تنش‌ها خطرناک است و باید متوقف شود.»

وی همچنین خواستار برگزاری فوری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.