پرش به محتوای اصلی

اولین شهر گردشگری جهان سازگار با «ارز رمزنگار» معرفی شد

کد خبر 295848
111

شهر توریستی «آگنس واتر» استرالیا، برای اولین برای در جهان پرداخت های گردشگران را با ارزهای دیجیتال می پذیرد.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک نوشت: «آگنس واتر» که یک شهر گردشگری در استرالیا است، اعلام کرد اولین شهر پول دیجیتال در جهان است که پرداخت ها را به پول های دیجیتال همراه با کارت های اعتباری و پول نقد می پذیرد.

زیرساخت اجرای این فناوری در «آگنس واتر» توسط شرکت استارت آپ «تراول بای بیت» راه اندازی شده و هدف از آن جذب بیشتر گردشگر به این منطقه است.

در همین حال، مدیر عامل شرکت استارت آپ «تراول بای بیت» گفت: اگر شما به اطراف جهان سفر کنید، باید به ارزهای مختلفی امور خود را مرتفع کنید؛ ضمن اینکه نرخ ارز می تواند گیج کننده باشد و بعضی وقت ها هم باید برای پیدا کردن خودپردازها به دردسر می افتید و ممکن است در پاره ای از موارد هم صرافی ها سر شما کلاه بگذارند؛ اما سفر با یک ارز جهانی مانند بیت کوین، معقول است.

هفته گذشته، این شرکت یک اپلیکیشن جدیدی را راه اندازی کرد که به گردشگران این اجازه را می دهد تا پرداخت های خود را به ارزهای دیجیتال در مغازه ها در فرودگاه «بریزبین» انجام دهند.

اگرچه استرالیا بصورت رسمی ارزهای رمزنگار را به عنوان ابزاری برای پرداخت نپذیرفته؛ اما بیش از ۳۰ فروشگاه در «آگنس واتر» بصورت کامل این ارزها را قبول می کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.