پرش به محتوای اصلی

اولتیماتوم پلیس به زنانی که ترک موتور می‌نشینند

کد خبر 722894

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ در مورد برخورد با موتور سیکلت‌سواران متخلف و بانوان ترک‌نشین بدحجاب گفت: در طول هفته و مخصوصا روزهای پنجشنبه، طرح برخورد با موتورسیکلت‌سواران متخلف در دستور کار پلیس تهران قرار دارد و با موتور سیکلت‌سواران متخلف نیز برخورد می‌شود.

وی افزود: تمامی موتورسیکلت‌سواران موظف هستند که قانون را رعایت کنند، لذا پلیس با هیچگونه بی اخلاقی کنار نخواهد آمد.

رئیس پلیس تهران بزرگ بیان کرد: همچنین با موتورسیکلت‌سوارانی که رفتار خارج از عرف دارند به شدت برخورد می‌شود و پس از توقیف وسیله نقلیه راکبان خاطی تحویل مقامات قضائی داده می‌شوند.

به گزارش آنا،رحیمی ادامه داد: همچنین با بانوانی که ترک‌نشین موتورسیکلت بوده و شئونات اخلاقی را رعایت نکند برخورد قضائی خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.