پرش به محتوای اصلی

انهدام شبکه ضدامنیتی وابسته به سرویس‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل

کد خبر 1173748
انهدام شبکه ضدامنیتی وابسته به سرویس‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از شناسایی و متلاشی شدن یک شبکه ضدامنیتی وابسته به سرویس‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در چند استان کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دادگستری کرمان، مهدی بخشی اعلام کرد: با اقدامات دقیق و گسترده سازمان اطلاعات سپاه، شبکه‌ای ضدامنیتی که تحت هدایت مستقیم سرویس‌های جاسوسی بیگانه فعالیت می‌کرد، پس از چند مرحله رصد و عملیات اطلاعاتی، به طور کامل شناسایی و منهدم شد.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در کشور گفت: رژیم صهیونیستی پس از ناکامی در عرصه‌های نظامی، با بهره‌گیری از نیروهای وابسته و عناصر فریب‌خورده، قصد داشت در نیمه دوم پاییز ۱۴۰۴ اقداماتی علیه امنیت داخلی انجام دهد که با هوشیاری نیروهای اطلاعاتی ناکام ماند.

دادستان کرمان تأکید کرد: عملیات شناسایی و دستگیری اعضای این شبکه در چند استان، از جمله کرمان، به‌صورت هماهنگ انجام شد و تمامی عوامل مرتبط با این شبکه ضدامنیتی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته‌اند.

اعتمادآنلاین 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.