پرش به محتوای اصلی

انفجار در بازار تهران

کد خبر 242978
53

سخنگوی سازمان آتش نشانی از حادثه آوار در بازار تهران و مصدومیت شدید مردی ۶۰ ساله در این حادثه خبرداد.

به گزارش فارس:سید جلال ملکی گفت: ساعت ۲۲ و ۳۲ دقیقه شب گذشته حادثه آوار در بازار هفت تن بازار مسگر‌های بازار بزرگ تهران به نیرو‌های سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله به منظور امدادرسانی، نیرو‌های ۲ ایستگاه سازمان آتش نشانی در محل حادثه حضور پیدا کردند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی با اشاره به وضعیت محل حادثه تصریح کرد: محل حادثه یک کارگاه تولیدی به وسعت ۱۰۰ متر بود که در زیر زمین ۲۰ متری این کارگاه انفجار رخ داده بود.

ملکی ادامه داد: فردی ۶۰ ساله که در این زیر زمین مشغول به کار بود، دچار سوختگی و شکستگی شدید شده بود و زمانی که آتش نشان‌ها در محل حاضر شدند این فرد زیر آوار گرفتار شده بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی در خصوص علت این حادثه تصریح کرد: به علت نشت گاز از سیلندر و رسیدن شعله و جرقه این حادثه رخ داده بود، اما خوشبختانه ساختمان دچار حریق نشده بود و تنها در این مکان آوار رخ داد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.