پرش به محتوای اصلی

انسداد ۳۱ حلقه چاه غیرمجاز در تهران

کد خبر 372324
23

مدیر امور منابع آب تهران بزرگ گفت: طی دو هفته گذشته با انسداد ۳۱ حلقه چاه غیر مجاز از برداشت سالانه حدود ۶۹۳ هزار متر مکعب آب جلوگیری شد.

علیرضا نیکنام اظهار داشت: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی طی دو هفته گذشته ۳۱ حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در تهران، شمیرانات و پردیس در مجموع به عمق۹۳۳ متر و با دبی ۳۵ لیتر برثانیه پر و مسلوب المنفعه شد.

وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی پر و مسلوب المنفعه شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج ۶۹۳ هزار متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

نیکنام تصریح کرد: ضمناً طی این مدت در بخش آب های سطحی ۲ مورد صدور اخطاریه، ۱۲مورد احکام قضایی اخذ شده، و در بخش آب های زیرزمینی،۴ مورد جلوگیری از اضافه برداشت با میزان تخلیه صرفه جویی شده به مقدار ۲۱۵ هزار متر مکعب با دبی ۱۲.۲۶۱ لیتر بر ثانیه، ۳۰ مورد کنترل بهره برداری ، ۱۹ مورد چاه غیر مجاز شناسایی و ۱۹ مورد منجر به صدور اخطاریه گردید و همچنین با پیگیراحد بازرسی و نظارت نسبت به نصب ۹ دستگاه کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه های پروانه دار اقدام شد.

وی با تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب سطحی و زیرزمینی گفت:

برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده است و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب، کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب تهران بزرگ بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.