پرش به محتوای اصلی

اندر حکایت افاضات مشاور وزیر

کد خبر 95619
35

مدیریت ایرانی می خواهید بد نیست فی المثل نیم نگاهی به صنعت_موشکی و هسته‌ای مملکتتان بیندازید که از قضا صفر تا صدش را جوانان همین مرز و بوم پیش بردند.

خبرگزاری تسنیم- اخیرا خبر عجیبی در رسانه ها منتشر شد مبنی بر این‌که آقای غلامرضا سلامی مشاور هفتاد و دو ساله آخوندی وزیر راه افاضه فرموده اند: ایرانی‌ها توانایی اداره بندر شهید رجایی را ندارند. به شرط صحت خبر و نقل و قول صورت گرفته از ایشان، عرض کنم:

آخر پدر بیامرز وقتی ایرانی ها توانایی اداره یک بندر را هم ندارند چگونه می توانند توانایی اداره یک وزارتخانه (مثلا وزارت راه ) را داشته باشند و یک ایرانی دیگر مثل خود شما بشود مشاور ایشان؟

اصلا حالا که ایرانی ها عرضه اداره یک بندر را ندارند و باید مدیر خارجی بیاوریم چرا باید مردم ، مدیریت اجرایی کل کشور را به یک ایرانی بسپارند؟!

اگر جویای مشکلات هستید عرض کنم مشکل ما امثال خود شماهایید.

احمد شاملو زیبا گفت: من دردم از ایشان نیست، خود از دردی است که ایشانند.

بله اخوی ! مشکل خود تو هستی و مدیران خود باخته لیبرال مسلک.!

بار آخرتان باشد ایرانیان را تحقیر می کنید ، مدیریت ایرانی می خواهید بد نیست فی المثل نیم نگاهی به صنعت_موشکی و هسته‌ای مملکتتان بیاندازید که از قضا صفر تا صدش را جوانان همین مرز و بوم پیش بردند.

پیش از این نیز وزیر صنعت هفتاد و دو ساله دولت اول آقای دکتر روحانی گفته بود باید از خارج مدیر وارد کنیم !

یا رئیس جدید شصت و پنج ساله سازمان حفاظت از محیط زیست که پیش از این در اظهار نظری خودکفایی در کشاورزی را مزخرف خوانده بود. وی در جلسه شورای آب و خاک استانداری کرمانشاه گفته بود: پیشنهاد می کنم یک خارجی را بیاورید در بخش کشاورزی، که به ما یاد بدهد ، من بخش کشاورزی و مهندسین خودمان را می شناسم که می گویم یک خارجی را بیاورید.

ظاهرا جناب آقای کلانتر دولت ، فراموش کرده اند تنها وزارتخانه ای که در دولت اول جناب روحانی بهترین عملکرد را داشت، وزارت جهاد کشاورزی با مدیریت ارزشمند جناب حجتی بود که از قضا در مناظره ها و میتینگ های انتخاباتی ، رئیس‌جمهور محترم دائم پزش را می داد!

مشکل ایرانی‌ها نیستند. مشکل پیرمردهایی هستند که خودشان و هفت تیر و طایفه شان (آقازاده های حامل ژن‌های خوب) هشت دست و پایی به پُست‌های مدیریتی چسبیده اند.

مشکل ما دوتابعیتی ها و مدیران خودباخته صف کشیده در پشت در سفارتخانه های خارجی هستند وَاِلا این مملکت تا دلتان بخواهد جوان‌های لایق جویای کار دارد، البته اگر فک وفامیل هایتان اجازه دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.