پرش به محتوای اصلی

انجام 35 عملیات رهاسازی حوادث ترافیکی طی 72 ساعت گذشته

کد خبر 369847
17

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: حوادث ترافیکی 72 ساعت گذشته منجر به انجام 35 عملیات رهاسازی شد که در این ماموریت‌ها 52 مصدوم رهاسازی شدند.

مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به عملیات امداد و نجات امدادگران در حوادث 72 ساعت گذشته اظهارکرد: امدادگران جمعیت هلال احمر در این مدت 454 مأموریت انجام دادند و به 2075 نفر از هموطنان در نقاط مختلف امدادرسانی کردند.

وی افزود: در این مأموریت‌ها 481 نفر نجات یافتند و همچنین 284 نفر از مصدومان که نیاز به اقدامات درمانی بیشتر داشتند، به مراکز درمانی منتقل شدند و همچنین به 809 نفر خدمات درمانی سرپایی ارائه شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به حوادث ترافیکی در این مدت گفت: در طول این مدت ما 35 مورد عملیات رهاسازی داشتیم و در پی این عملیات‌ها امدادگران 52 مصدوم را که به علت سوانح ترافیکی گرفتار شده بودند را با تجهیزات مخصوص این عملیات رهاسازی کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.