پرش به محتوای اصلی

انتقال فاضلاب تصفیه شده به دریاچه ارومیه

کد خبر 193100
29

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی از انتقال ۱۵۰ میلیون مترمکعب فاضلاب تصفیه شده به دریاچه ارومیه با اتمام مدل دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز خبر داد.

ایمانلو مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای احیای دریاچه ارومیه، تامین آب از طریق تصفیه‌خانه پساب شهری است، گفت: یکی از این پروژه‌ها تصفیه‌خانه پساب تبریز در فاز دوم است که برای ۹۰۰ هزار نفر و با اعتبار ۴۲۵ میلیارد تومان طراحی شده است.

وی افزود: ۹۵ میلیارد تومان به فاز دوم تخصیص داده شده و با وجود اینکه تزریق مالی کم بوده ولی اقدام های اساسی صورت گرفته است،به طوریکه ۷۰ درصد شبکه در تبریز کار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: با تامین اعتبار مالی حداکثر تا ۲ سال دیگر فاز دوم را به اتمام می‌رسانیم.

وی ادامه داد: علاوه بر فاز دوم، به فکر فاز سوم نیز هستیم تا هر آبی که در حدود ۵/۵ مترمکعب در تبریز هست را تصفیه کرده و به پیکره دریاچه ارومیه برسانیم.

ایمانلو ابراز کرد: با تامین اعتبار و راه‌اندازی طرح فاز دوم تصفیه‌خانه تبریز می‌توان هر سال ۱۲۵میلیون متر مکعب آب به دریاچه ارومیه منتقل کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.