پرش به محتوای اصلی

انتصاب ۲ معاون جدید بانک مرکزی

کد خبر 419496
77

نجارزاده نیز دانش آموخته اقتصاد در مقطع دکتری است و پیش از این مسئولیت‌های مختلفی را در بانک صنعت و معدن و صندوق توسعه ملی تجربه کرده است.
عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در احکام جداگانه‌ای معاونان اداری- مالی و نیز حقوقی و امور مجلس این نهاد را منصوب کرد.

به گزارش ایرنا از بانک مرکزی، بر اساس این احکام، «امیرحسین طیبی فرد» عهده دار معاونت «حقوقی و امور مجلس» و «ابوالفضل نجارزاده» معاونت اداری و مالی بانک مرکزی شده اند.

طیبی فرد پیش از این مدیرکل حقوقی بانک مرکزی بود؛ وی تحصیل کرده حقوق در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد است.

نجارزاده نیز دانش آموخته اقتصاد در مقطع دکتری است و پیش از این مسئولیت‌های مختلفی را در بانک صنعت و معدن و صندوق توسعه ملی تجربه کرده است.

از زمان حضور همتی در بانک مرکزی (مرداد امسال) تاکنون معاونان ارزی و نظارت و دبیر کل این بانک تغییر کرده اند.

در این مدت همچنین مدیرکل نظارت بر بانک‌ها و موسسات اعتباری و نیز مدیرکل مقررات، مجوز‌های بانکی و مبارزه با پولشویی در معاونت نظارتی بانک مرکزی و نیز مدیران اداره نظارت ارز و مدیر اداره بین‌الملل با حکم همتی منصوب شده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.