پرش به محتوای اصلی

انتشار آلبومی متفاوت با سورپرایز‌های متعدد از گروه “پالت”

کد خبر 261905
11

خواننده “گروه پالت” گفت: آلبوم جدیدم دارای ۱۰ ترک است، اما اسم آن‌ها هنوز مشخص نشده، شعر برخی از این قطعات را من سروده ام و برخی دیگر اثر کاوه صالحی است.

امید نعمتی خواننده موسیقی پاپ درباره فعالیت هایش گفت: در حال فعالیت روی ساخت قطعات آلبوم گروه پالت هستیم و روز شنبه نیز یک تک قطعه از ما منتشر خواهد شد. البته اسم این تک قطعه هنوز انتخاب نشده است. کاوه صالحی گیتاریست گروه پالت شعر این قطعه را سروده و ساخت آهنگ نیز بر عهده خودش بوده است.

وی در همین راستا افزود: این روزها در استودیو قطعات آلبوم جدید گروه پالت را ضبط می کنیم. با تامل و به صورت تمرکز قطعه به قطعه جلو می رویم. با وسواسی که روی این آلبوم داریم فکر می کنم ضبط این اثر به سرعت انجام نمی شود و 6 ماه زمان صرف اتمام آن خواهد شد.

این خواننده درباره جزئیات آلبوم جدید گروه پالت اظهار کرد: تعداد قطعات این آلبوم 10 عدد اما اسم آن ها هنوز مشخص نشده است. شعر برخی از این قطعات را من سروده ام و برخی دیگر اثر کاوه صالحی است. به طور قطع این آلبوم در تنظیم نسبت به آلبوم های قبلی پالت متفاوت است. تجربه هایی مثل کوارتت زهی آورده ایم و در آهنگ آخر از آن استفاده می کنیم. علاوه بر آن صداهای الکترونیک که تا حدی شبیه کارهای خودمان باشد استفاده کرده ایم. همچنین احتمالاً از چند موزیسین و خواننده برای همکاری در این آلبوم دعوت کنیم و سورپرایزهای این چنینی خواهیم داشت.

نعمتی ادامه داد: باید قطعات درست میکس و مستر شود و با توجه به حال خوبی که در اعضای گروه وجود دارد تا 6 ماه دیگر حتی قطعات جدیدتری نیز به آلبوم اضافه خواهد شد یا جای قطعاتی را قطعات جدیدتر را بگیرد. فکر می کنم مدت زمان تولید هر آلبوم مهم است. دوستان بسیاری به صورت سری کاری و مثل خط تولید یک کارخانه آلبوم را صرفا ساخته و به سرعت منتشر می کنند اما من معتقدم هر اثر هنری اعم از نقاشی، موسیقی و سینما زمانی که خلق آن بر هنرمند و خالق آن گذشته نکته بسیار مهم و دوره سازنده ای است.

وی به اجرای کنسرت جدید خود در آینده نزدیک اشاره و بیان کرد: کنسرت آلبوم “حرمان” را قرار بود که قبل از ماه رمضان برگزار کنیم اما متاسفانه این اتفاق نخواهد افتاد و بعد از ماه رمضان یعنی در اوایل تابستان اجرا خواهد شد. امیدوارم در پایان تابستان هم یک کنسرت درخشان با گروه پالت داشته باشیم.

نعمتی درباره ادامه کنسرت های استانی اش خاطرنشان کرد: قبل از سال 97 و در روز های پایانی سال 96 آلبوم حرمان را در شهرهای مختلف رونمایی کردیم و در آن جا متوجه شدم که چه پتانسیلی برای برگزاری کنسرت وجود دارد. حتما به برگزاری کنسرت در شهرستان فکر می کنم و اگر کنسرت تهران برگزار شود در شهرستان ها هم اجرا خواهیم کرد. در حال حاضر از شهرهای اصفهان، شیراز، گرجستان، سنندج، یزد، بندر عباس و رشت پیشنهاد وجود دارد و چنانچه بتوانیم در این شهرها اجرا کنیم بسیار دوست داشتنی خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.