پرش به محتوای اصلی

امضا قرارداد با ژاپن برای حفاظت از ساحل هرمزگان

کد خبر 347784
50

دانشگاه هرمزگان و آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن(جایکا) قرارداد همکاری مشترک امضا کردند.

رئیس دانشگاه هرمزگان با اعلام این خبر گفت: این قرارداد با هدف تهیه و اجرای طرح حفاظت محیط زیست مناطق ساحلی هرمزگان بسته شده است.

علی اکبر شیخی فینی فراهم شدن زمینه همکاری میان اعضای هیات علمی دانشگاه هرمزگان و آژانس همکاری‌های بین المللی ژاپن در زمینه حفاظت محیط زیست مناطق ساحلی هرمزگان از دیگر اهداف این قرارداد دانست و همکاری‌های بین المللی را راهی برای رفع مشکلات منطقه‌ای دانست.

همچنین مدیر گروه جایکا گفت: این طرح پس از مطالعات میدانی و جمع آوری اطلاعات، اجرایی می‌شود.

“هارادا” افزود: جایکا سازمانی دولتی مستقل بین‌المللی در ژاپن است که در زمینه‌توسعه به دولت ژاپن و همچنین کشورهای در حال توسعه کمک می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: روش فعالیت جایکا تبادل همکاری فنی، وام‌های توسعه، کمک‌های مالی دولتی و نامحسوس و بهبود ارتباطات توسعه‌ای و مبارزه با فقر از طریق توسعه است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.