پرش به محتوای اصلی

امدادرسانی به ۱۰ هزار و ۷۰۰ هموطن/ انتقال ۷۴۲ نفر به مراکز درمانی

کد خبر 249807
114

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمربا اشاره به انجام هزارو۹۱۱ عملیات امداد و نجات از ۲۴اسفندماه سال گذشته تاچهارم فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد:در این مدت ۱۰ هزار و۷۲۱نفرخدمات دریافت کردند.

به گزارش بازتاب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با اشاره به طرح امداد و نجات نوروزی هلال احمر از ۲۴ اسفندماه ۹۶ تا ساعت ۶ صبح امروز (چهارم فروردین ماه)، گفت: در این مدت ۱۰ هزار و ۷۴۲ تن از هموطنان در اقصی نقاط کشور امدادرسانی شدند که از این تعداد یک هزار و ۲۲۸ نفر نجات یافته، ۷۴۲ تن از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند، به علاوه ۶ هزار و ۳۴۸ نفر توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به صورت سرپایی مداوا شدند.

وی با اشاره به اسکان اضطراری هموطنان، بیان کرد: ۲ هزار و ۵۶۱ نفر از هموطنان اسکان داده شدند که از این تعداد ۵۰۳ نفر به صورت اضطراری اسکان داده شدند. ۲ هزار و ۵۸ نفر از مسافران نوروزی نیز در پایگاه های هلال احمر اسکان داده شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به عملیات رهاسازی مصدومان در سوانح ترافیکی اشاره کرد و یادآور شد: ۱۷۵مورد عملیات رهاسازی در ۹ روز گذشته انجام شد و بر این اساس ۳۰۸ مصدوم در سوانح ترافیکی رهاسازی شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.