پرش به محتوای اصلی

افزایش کالابرگ در راه است/ وعده جدید عارف برای خانوارها

کد خبر 1228881

معاون اول رئیس‌جمهوری از اجرای قریب‌الوقوع طرح افزایش مبلغ کالابرگ خبر داد؛ خبری که می‌تواند برای خانوارهای مشمول، به‌ویژه اقشار کم‌درآمد، اهمیت زیادی داشته باشد.

محمدرضا عارف در جریان سفر به قم و در دیدار با جمعی از مراجع و علما، تأمین کالاهای اساسی و حمایت از معیشت مردم را از اولویت‌های دولت عنوان کرد و گفت: افزایش مبلغ کالابرگ به‌زودی اجرایی خواهد شد.

عارف با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و فشارهای ناشی از تحریم‌ها و جنگ‌های اخیر، تأکید کرد که دولت در تأمین کالاهای اساسی موفق بوده و مقابله با گرانی، گران‌فروشی و احتکار را دنبال می‌کند.

وی همچنین بر حمایت از اقشار ضعیف، تقویت واحدهای تولیدی و جلوگیری از افزایش بیکاری تأکید کرد و گفت دولت در تلاش است با استفاده از ظرفیت‌های موجود، شرایط معیشتی مردم را بهبود دهد.

معاون اول رئیس‌جمهوری در ادامه با اشاره به سیاست خارجی دولت، گفت‌وگو و مذاکره همچنان در راهبرد ایران قرار دارد؛ هرچند به گفته او، آمریکا در گذشته بارها به تعهدات خود عمل نکرده است.

عارف همچنین بر توسعه روابط با کشورهای همسایه، آسیای میانه، قفقاز و کشورهای اسلامی تأکید کرد و مدیریت تنگه هرمز را از مسائل مهم کشور دانست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.