پرش به محتوای اصلی

افزایش ٣۵ درصدی شماره گذاری موتورسیکلت در کشور

کد خبر 576883
62

رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا از افزایش ۳۵ درصدی شماره گذاری موتورسیکلت در سال جاری خبر داد.

سرهنگ علی محمدی اظهار کرد: برابر آمارها از ابتدای سال جاری حدود ۳۳ هزار و ۷۴۰ دستگاه موتورسیکلت جدید در کشور شماره‌گذاری شده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی گفت: همچنین از ابتدای سال جاری حدود ۵٩ هزار و ۵٠٠ دستگاه موتور سیکلت در کشور نقل و انتقال شده اند که این میزان نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۸ درصدی مواجه بوده است.

به گزارش مهر،رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۱ میلیون و ۶۵۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در کشور وجود دارد خاطرنشان کرد: بدین ترتیب حدود ۳۵ درصد وسایل نقلیه فعال در کشور موتورسیکلت هستند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.