پرش به محتوای اصلی

افزایش موقتی غلظت ذرات معلق در هوای پایتخت

کد خبر 427050
22

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از افزایش موقتی غلظت ذرات معلق در هوای پایتخت طی امروز و فردا (۵ و ۶ آذر) خبر داد.

حسین شهبازی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا نشان دهنده افزایش تدریجی سرعت باد طی امروز (۵ آذر) است، اظهار کرد: در برخی ساعات وزش باد به بزرگی بالاتر از ۵ متر بر ثانیه از سمت نواحی غربی انتظار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه این وضعیت جوی طی فردا (۶ آذر) کم وبیش ادامه خواهد داشت، گفت: فردا در برخی ساعات وزش باد موثر به بزرگی ۳ تا ۵ متر بر ثانیه با جهت غالب جنوبی – جنوب‌غربی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته شهبازی همچنین دما هوا در پایتخت تا روز آینده کاهش نسبی خواهد یافت.

وی در پایان با بیان اینکه کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته تهران منتهی به ۸ صبح امروز با شاخص میانگین ۵۳ در شرایط سالم قرار داشت، گفت: کیفیت هوای هم اکنون پایتخت نیز با شاخص میانگین ۷۵ همچنان در شرایط سالم است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.