پرش به محتوای اصلی

افزایش قربانیان زلزله مغرب به ۴ هزار کشته و زخمی

کد خبر 1020333
افزایش قربانیان زلزله مغرب

وزارت کشور مغرب بامداد یکشنبه اعلام کرد که تعداد قربانیان زمین‌لرزه شدید روز شنبه در این کشور به ۲۰۱۲ کشته و ۲۰۵۹ زخمی افزایش پیدا کرده است.

سازمان زمین شناسی آمریکا بامداد شنبه اعلام کرد که زمین‌لرزه‌ مرگبار و بی‌سابقه‌ای به قدرت ۶.۸ ریشتر در عمق ۸ کیلومتری زمین در نزدیکی منطقه تفریحی «اوکایمدن» رخ داد. این منطقه در کوه‌های اطلس واقع شده و حدود ۷۵ کیلومتر با شهر مراکش، چهارمین شهر بزرگ کشور مغرب فاصله داشت.

شبکه «الجزیره» به نقل از مدیر مرکز ملی ژئوفیزیک مغرب گزارش داد: «ما متوجه پس لرزه‌هایی در مجاورت کانون زمین‌لرزه شدیم و در حال بررسی فراوانی آنها هستیم. شدت این زمین‌لرزه قابل توجه بود و کارشناسان را غافلگیر کرد زیرا قبلاً چنین چیزی ثبت نشده بود».

بامداد یکشنبه همچنین بانک جهانی اعلام کرد که حمایت کامل خود را از مغرب در پی این زلزله ارائه کرده و تمرکز آنها در این مرحله حمایت از مردم این کشور برای سپری کردن عواقب این فاجعه است.

سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای اعلام کرد که زمین‌‌لرزه شدیدی که مغرب را لرزاند، ۳۰۰هزار نفر را در این کشور و مناطق اطراف آن تحت تأثیر قرار داد.

 فارس

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.