پرش به محتوای اصلی

افزایش حجم بسته‌های اینترنت مخابرات

کد خبر 575000
21

مدیر عامل شرکت مخابرات اعلام کرد با توجه به قطعی‌های پیش‌آمده در ماه‌های گذشته و وجود مغایرت‌هایی در حجم مصرفی، پنج درصد به حجم بسته‌های اینترنت اختصاص داده‌شده به مشترکین مخابرات اختصاص یافته است.

در چند ماه اخیر مشترکان شرکت‌های اینترنتی با قطعی‌های مکرر مواجه بودند و البته کم‌فروشی هم همواره یکی از دغدغه‌های کاربران بوده که این بار این موضوع توسط محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- تأیید شد. بنابراین در حالی که حسین فلاح جوشقانی – رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی – از کم‌فروشی پنج تا هشت درصدی شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت خبر داد، برخی از شرکت‌ها به دنبال جبران این مغایرت درآمدند.

در این راستا سیدمجید صدری – مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- اظهار کرد: به دلیل قطعی پیش‌آمده در ماه‌های گذشته و مغایرت‌های احتمالی موجود در حجم مصرفی مشترکین، پنج درصد به حجم بسته‌های اینترنت اختصاص داده‌شده به مشترکین مخابرات، بدون دریافت وجه اضافه اختصاص می‌یابد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: با تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و به منظور رعایت حقوق مشتریان، تمام سرویس‌های اینترنت شرکت مخابرات ایران بر طبق مصوبه ۲۶۶، بر مبنای محاسبه سقف مصرف منصفانه شامل این افزایش ظرفیت هستند. این افزایش ظرفیت در تمام سرویس‌های سراسر کشور در پنل کاربری مشتریان به صورت خودکار اعمال می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.