پرش به محتوای اصلی

افت قیمت نفت با وحشت از اختلافات تجاری

کد خبر 612717
53

قیمت نفت با بازگشت ناگهانی نمایندگان تجاری چین و تشدید نگرانی‌ها در مورد جنگ تجاری افت کرد، اما طی هفته گذشته شاخص برنت بزرگترین رشد هفتگی خود از ژانویه تا کنون را ثبت کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، با بازگشت ناگهانی نمایندگان تجاری چین و تشدید نگرانی‌ها در مورد جنگ تجاری، قیمت نفت خام افت کرد، اما طی هفته گذشته با حمله به تاسیسات نفتی آرامکو، شاخص برنت بزرگترین رشد هفتگی خود از ژانویه تا کنون را به ثبت رساند.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت با ۱۲ سنت افت، این هفته (میلادی) خود را در ۶۴.۲۸ دلار به پایان رساند.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام آمریکا هم ۴ سنت پایین‌تر و در ۵۸.۰۹ دلار بسته شد.

قیمت‌های نفت و قیمت‌های سهام، پس از این که نمایندگان تجاری چین، که قرار بود این هفته با کشاورزان آمریکایی دیدار کنند، به طور ناگهانی به کشور خود بازگشتند، هر چه سود کرده‌ بودند را از دست دادند و با ضرر به معاملات روز خود پایان دادند.

این اتفاق در حالی رخ داد که رییس‌جمهور ترامپ گفت خواهان یک توافق کامل با چین است، نه توافقی که فقط به خرید محصولات کشاورزی از آمریکا محدود شود.

این هفته، قیمت نفت برنت با ۶.۷ درصد جهش روبرو شد که بزرگترین رشد هفتگی از ژانویه تا کنون است، در حالی که شاخص نفت آمریکا ۵.۹ درصد جهش کرد که بزرگترین رشد هفتگی آن از ماه ژوئن تا کنون است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.