پرش به محتوای اصلی

اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی رژه هفته دفاع مقدس در جنوب تهران

کد خبر 373810
31

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران برزگ، ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی ویژه رژه روز ۳۱ شهریورماه را تشریح کرد.

سردار محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: روز ۳۱ شهریورماه و همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس شاهد رژه‌ای در جنوب تهران خواهیم بود که در همین راستا محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی ویژه این روز اعمال شده است.

وی با بیان اینکه این محدودیت‌ها از ساعت ۲۳ امشب اعمال می‌شود، گفت: بر این اساس از ساعت ۲۳ امشب تردد تمامی وسایل نقلیه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید هاشمی یا همان صالح آباد از آزادگان و پل شهید صنیع خانی ممنوع است. همچنین ورود به بزرگراه شهید هاشمی‌نژاد به سمت جنوب از بزرگراه امام علی (ع) نیز با ممنوعیت مواجه است.

مهماندار با بیان اینکه حرکت از سه راه باقرشهر به سمت غرب از ورودی بزرگ علامه عسگری ممنوع است، گفت: از بزرگراه خلیج فارس نیز ورود به سمت بزرگراه علامه عسگری ممنوع است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: در همین راستا نیز تمامی ورودی‌های فرعی بزرگراه‌های علامه عسگری و بزرگراه شهید هاشمی یا همان صالح‌آباد نیز بسته خواهد بود.

وی با بیان اینکه لازم است رانندگان از تردد غیرضروری در این بازه زمانی خودداری کنند، افزود: مسیر جایگزین جاده قدیم قم برای این منظور پیش بینی شده است.

به گفته وی، این محدودیت‌ها تا پایان رژه و تخلیه معابر ادامه خواهد داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.