پرش به محتوای اصلی

اعلام «شهریه» مدارس غیردولتی تا پایان اردیبهشت/پیش‌ثبت‌نام بلامانع است

کد خبر 533433
«شهریه» مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از اعلام شهریه مدارس غیردولتی تا پایان اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: پیش ثبت نام مدارس ممانعتی ندارد ولی وجه شهریه باید کمتر از سال گذشته باشد.

مجتبی زینی وند  درباره امکان پیش ثبت نام مدارس غیردولتی اظهار کرد: پیش ثبت نام طبق روال عادی همه ساله انجام می شود و روال خلاف قانونی هم نیست.

وی افزود: اما زمانی تخلف محسوب می‌شود که مدارس بخواهند شهریه‌ای بیش از سال گذشته بگیرند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر مبلغ درخواست شده بر اساس الگوی شهریه سال گذشته باشد مشکل و مانعی ندارد گفت: والدین می‌توانند چک بدهند اما باید مبلغش کمتر از سال گذشته باشد.

به گزارش ایسنا،زینی وند درباره زمان اعلام شهریه مدارس غیردولتی نیز عنوان کرد: برای تعیین الگوی شهریه نیز اطلاعات موسسان وارد سامانه شده است، همه فرایند ها بر اساس الگو پیش می‌رود و در مرحله پایش صحت و سقم اطلاعات وارد شده هستیم.

وی ادامه داد: بر اساس تقویم زمانبندی اعلام شده تا پایان اردیبهشت ماه شهریه استان‌ها به نوبت اعلام می‌شود. این امر از تهران آغاز و مانند سال گذشته استان به استان اعلام می‌کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.