پرش به محتوای اصلی

اعلام زمان و مکان تشییع پیکر کاسه‌ساز

کد خبر 58330
63

مراسم تشییع حبیب‌الله کاسه ساز جمعه 30 تیر ماه از مقابل ساختمان شماره 2 خانه سینما واقع در خیابان وصال برگزار می‌شود.

این مراسم راس ساعت 9 صبح آغاز می‌شود و سپس پیکر این تهیه‌کننده سینما به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) بدرقه می‌شود.

این تهیه‌کننده سینما و تلویزیون صبح روز چهارشنبه (۲۸ تیر) در سن ۵۵ سالگی پس از مدت‌ها مبارزه با بیماری سرطان در بیمارستان دار فانی را وداع گفت.

«حبیب‌الله کاسه‌ساز» از فروردین ماه سال جاری به دلیل مشکلات گوارشی و ابتلا به سرطان در بیمارستان بستری بود.

وی تهیه‌کنندگی فیلم‌هایی چون «پرنده‎باز کوچک»، «او» ، «پروانه‌ای در مه» ، «اخراجی‌ها ۱ و ۲» و همچنین مجموعه‎های «در چشم باد»، «فوق سری» و … را به عهده داشت.

حبیب‌الله کاسه‌ساز به عنوان بازیگر در فیلم‌های « آخرین مرحله» (۱۳۷۴)، «هور در آتش» (۱۳۷۰) و «پرواز در نهایت» (۱۳۶۹) نیز حضور داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.