پرش به محتوای اصلی

اعلام اسامی چند فرآورده‌ غذایی غیرمجاز

کد خبر 1145174
فرآورده‌ غذایی غیرمجاز

سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای رسمی، فهرست جدیدی از محصولات غذایی فاقد مجوزهای بهداشتی را اعلام و نسبت به عرضه و مصرف آن‌ها هشدار داد.

روابط عمومی این سازمان اعلام کرد برخی از فرآورده‌های غذایی به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی لازم، غیرمجاز شناخته شده‌اند. این محصولات عبارتند از:

رایس کیک با نام تجاری «شالی‌چاشت»

گرانولا شکلاتی با برند «آناژن»

ساندویچ چاباتای مرغ گریل با برند «سفره سلامت»

برم رایس کیک با نام تجاری «Rice Up»

انواع گرانولا با برند «گرانولا» شامل رژیمی، کودک، فیتنس، بری، آجیلی و کتویی

در این اطلاعیه تأکید شده است که تولید و عرضه این محصولات بدون اخذ مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو، تخلف محسوب شده و با افراد یا واحدهای متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، همچنین روابط عمومی سازمان غذا و دارو با هدف مقابله با عرضه فرآورده‌های غیرمجاز، از شهروندان خواست در صورت مشاهده این محصولات در فروشگاه‌ها یا مراکز توزیع، موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور گزارش دهند تا اقدامات لازم برای جمع‌آوری آن‌ها انجام شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.