پرش به محتوای اصلی

اطلاعات آنلاین آمریکایی ها در خطر است؟

کد خبر 384420
71

دولت ایالات متحده در خصوص حمله هکرهای چینی تبار نگرانی هایی متعدد دارد. این موضوعی است که اخیرا از سوی وزرات دفاع و وزارت خزانه داری این کشور مطرح شده است.

به گزارش بازتاب به نقل از سی نت، وزارت خزانه داری آمریکا (DHS) هشدار داده است که یک گروه هکری چینی با نام “Cloudhopper” به دنبال آن است که اطلاعات کاربران آمریکایی را از طریق سرویس های آنلاین هک کند.

این سازمان مجموعه ای فرایندها و روش ها را منتشر کرده که می تواند مانع از حملات سایبری توسط Cloudookper شود. درواقع این نوع اقدامات در حکم مانعی برای شناسایی و اصلاح اطلاعات کاربران می شود. بر اساس گزارش های منتشر شده از سوی رویترز این گروه در حوزه “جاسوسی سایبری و سرقت مالکیت معنوی” فعالیت می کند.

این هراس در شرایطی در دلت فعلی آمریکا نهادینه شده که در سال 2015 میان رئیس جمهور پیشین آمریکا باراک اوباما و رییس جمهور فعلی چین ژی جینپینگ توافقی برای جلوگیری از سرقت های اقتصادی مبتنی بر اینترنت منعقد شد. توافقی که بیم ان می رود در سایه مشکلات شدید بین ایالات متحده و چین به دست فراموشی سپرده شوند.

دیمیتری آلپرویچ، دبیر فن آوری شرکت امنیتی Cybersecurity Crowdstrike می گوید: “متاسفانه این روزها شاهد این موضوع هستیم که چینی ها به عقب بازگشته اند و فعالیت های سایبری قابل توجهی را انجام داده اند. حال حاضر آنها اکثریت تهدید کننده بازی هستند. موضوعی که ما در سراسر این کشور و اروپای غربی می بینیم.”

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.