پرش به محتوای اصلی

اصل معجزه تربیت در خانواده است

کد خبر 124776
65

عباسعلی باقری گفت: اصل معجزه تربیت در خانواده است و محصول خانواده به آموزش و پرورش می‌رسد، اگر در خانواده تربیت خوبی شکل نگرفته باشد کار زیادی از آموزش و پرورش برنمی‌آید.

عباسعلی باقری – مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در آیین بزرگداشت هفته پیوند اولیا و مربیان که در تالار فرهنگ تهران برگزار شد، اظهار داشت: مسئولیت تربیت فقط با آموزش و پرورش نیست؛ تربیت از خانواده شروع می‌شود و اگر نظر دانشمندان علوم تربیتی و روانشناسی را بپذیریم که حدود 70 درصد شخصیت تا 6 سالگی شکل می‌گیرد یعنی کار بزرگ تربیت در خانواده است.

وی افزود: اصل معجزه تربیت در خانواده است و محصول خانواده به آموزش و پرورش می‌رسد، اگر در خانواده تربیت خوبی شکل نگرفته باشد کار زیادی از آموزش و پرورش برنمی‌آید.

باقری ادامه داد: تربیت راه نجات است و اگر پدر، مادر و مربی خودکنترلی را به فرد آموخته باشند حتی دیگر نیازی به پلیس و نگهبان بیرونی وجود ندارد.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران عنوان کرد: متاسفانه در کشور نهادی متولی آموزش خانواده نیست. هم جهت بودن خانه و مدرسه بسیار مهم و اثرگذار است، باید اولیا را برای مشارکت تربیتی در مدرسه جذب کنیم تا تعامل مدرسه و خانه امر تربیت را کامل کند.

باقری خاطر نشان کرد: تقویت نهاد ارزشمند خانواده، راه نجات است و انجمن اولیا و مربیان و آموزش و پرورش که ادامه‌دهنده راه خانواده است معمولا مورد غفلت واقع می‌شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.