پرش به محتوای اصلی

اصلاح پیمان دوبلین کاملا منطقی است

کد خبر 576823
51

وزیر خارجه آلمان مواضع رئیس منتخب کمیسیون اروپا درباره لزوم اعمال اصلاحات در پیمان مهاجرتی دوبلین را امری سنجیده و منطقی قلمداد کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری آلمان، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در سخنانی با اشاره به مواضع رئیس منتخب کمیسیون اروپا در قبال سیاست های مهاجرتی اظهار داشت: تصمیم فون در لاین درباره لزوم اعمال اضلاحات پیمان دوبلین کاملاً منطقی و سنجیده است.

وی در ادامه افزود: سیاست های مهاجرتی مانند برخی از سیاست های دیگر نیاز به بروزرسانی داشته و باید تغییراتی در آن ایجاد شود.

گفتنی است «اورزلا فون در لاین» رئیس جدید کمیسیون اروپا در گفتگو با مجله بیلد اظهار داشت: اروپا در دوره مدیریت جدید شاهد آغاز دوباره ای برای سیاست های مهاجرتی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر اروپا از بحران مهاجرت آسیب دیده و باید این معضل در کوتاهترین زمان و بهترین شکل ممکن حل و فصل شود.

بر اساس پیمان دوبلینT پناهجویان باید در همان کشوری ثبت شوند که در آنجا برای نخستین بار وارد اتحادیه اروپا می شوند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.