پرش به محتوای اصلی

اسپر: گزینه توقیف نفتکش ایرانی روی میز است!

کد خبر 595602
59

وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه‌ای با تکرار ادعاهای واهی خود، احتمال توقیف نفتکش ایرانی «آدریان دریا ۱» را رد نکرد.

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز مدعی شد: یکی از راه‌های ایران برای تامین مالی فعالیت‌های بدخواهانه خود در سطح منطقه فروش غیرقانونی نفت است.

وی در ادامه ادعای خود افزود: هرگز گزینه (متوقف کردن نفتکش آدریان دریا ۱) را از روی میز بر نمی‌داریم. ما منتظر خواهیم ماند تا ببینیم چه پیش می‌آید.

به گزارش مهر،گفتنی است مقامات جبل‌الطارق بعد از ۴۵ روز، نهایتاً نفتکش ایرانی «گریس ۱» را که در حال حاضر به «آدریان دریا ۱» تغییر نام داده است، آزاد کردند. این درحالی است که آمریکا خواستار توقیف این نفتکش است و به دیگر کشورها هشدار داده که از کمک به آن اجتناب کنند.

آمریکایی‌ها مدعی هستند آدریان دریا ۱ قصد عزیمت به سوریه را دارد- اتهامی که از سوی مقامات ایرانی به شدت رد می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.