پرش به محتوای اصلی

اسپایسر ایران را به حمایت از آشوب منطقه‌ای متهم کرد

کد خبر 26880
27

سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی بی اساس، ایران را به حمایت از آشوب منطقه ای متهم کرد.

شان اسپایسر در نشست خبری در جمع خبرنگاران در کاخ سفید مدعی شد ترامپ به صورت بسیار مستقیم از سران کشورهای مختلف خواست تا تروریست ها و افراطیون را از سرزمین هایشان ریشه کن و ایران را منزوی کنند چرا که ( به زعم وی ) تهران حامی بسیاری از این خشونت ها در منطقه است.

اسپایسر که در نخستین کنفرانس خبری خود پس از سفر ترامپ به خاورمیانه و عربستان را برگزار می کرد، چند دقیقه از دستاوردها و موفقیت های سفر رییس جمهور آمریکا سخن گفت و اهداف سفر او را برجسته کرد.

خبرنگار روزنامه واشنگتن پست از ارتباط جراد کوشنر، داماد و مشاور ترامپ با روسیه و ایجاد کانالی مخفی برای ارتباط با مسکو سوال کرد که اسپایسر از اینکه ترامپ درباره این موضوع اطلاع داشته است یا خیر، طفره رفت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.