پرش به محتوای اصلی

«اسنپ» و سامانه های هوشمند حمل و نقل ارتباطی به سپاه ندارد

کد خبر 270372
91

سردار رمضان شریف گفت: برای تنویر افکار عمومی و آگاهی ملت عزیز ایران تاکید می‌کنیم، نه تنها «اسنپ»، بلکه هیچ یک از سامانه‌های هوشمند حمل و نقل شهری، ارتباطی با سپاه نداشته و ندارند.

به گزارش بازتاب به نقل از سپاه نیوز ، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در پاسخ به سؤالی پیرامون شایعات مطرح شده درخصوص ارتباط سامانه هوشمند حمل و نقل «اسنپ» به این نهاد، اظهار داشت: برغم شایعاتی که از مدت ها پیش زمزمه شده است، برای تنویر افکار عمومی و آگاهی ملت عزیز ایران تاکید می‌کنیم، نه تنها «اسنپ»، بلکه هیچ یک از سامانه‌های هوشمند حمل و نقل شهری، ارتباطی با سپاه نداشته و ندارند.

وی افزود: از آحاد مردم شریف به ویژه رانندگان زحمتکش و اداره‌کنندگان آژانس ها که در ارائه خدمات به شهروندان عزیز با مشکلاتی هم مواجه شده اند، انتظار می رود به این شایعات توجهی نکنند و عوامل آن را که در تلاش برای تشویش افکار عمومی و تاثیرگذاری بر نگاه جامعه نسبت به سپاه هستند، ناکام گذارند.

شریف موضوع اشتغال و ایجاد فرصت های شغلی برای آحاد مردم به ویژه جوانان عزیز و کاهش مشکلات معیشتی آنان را از جمله دغدغه های سپاه دانست و تصریح کرد: ملت فهیم ایران در اقصی نقاط کشور شاهد هستند که سپاه با توجه به بضاعت و ظرفیت های موجود، همت خود را برای‌کمک به اشتغال جوانان این مرز و بوم در پروژه‌ها و طرح های سازندگی، عمرانی و محرومیت زدایی معطوف ساخته است و ورودی به عرصه هایی چون خدمات تاکسیرانی ندارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.