پرش به محتوای اصلی

استقبال کشورهای عربی اوپک از کاهش مجدد تولید

کد خبر 61385
53

 

وزیر نفت کویت گفت، میزان تبعیت اوپکی ها و غیر اوپکی ها از توافق کاهش تولید خوب است و امکان کاهش بیشتر تولید هم وجود دارد.

به گزارش رویترز، اسام المرزوق، وزیر نفت کویت گفت، میزان تبعیت اوپکی ها و غیر اوپکی ها از توافق کاهش تولید خوب است و امکان کاهش بیشتر تولید هم وجود دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان کاهش بیشتر تولید برای حمایت از قیمت نفت خام وجود دارد گفت: «همه چیز ممکن است.»

وزرای عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و دیگر تولید کنندگان غیر عضو اوپک فردا در شهر سن پترزبورگ روسیه در مورد توافق کاهش تولید که از اوایل سال جاری میلادی به اجرا گذاشته شده رایزنی می کنند.

مرزوق همچنین به خبرنگاران گفت، کمیته فنی کشورهای اوپکی و غیر اوپکی گزارش های لیبی و نیجریه را شنیده و از آنها راضی بوده و این بحث ها در نشست روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.

افزایش قابل توجه تولید نفت لیبی و نیجریه، که از توافق کاهش تولید معاف هستند، موجب تضعیف تلاش های سایر اعضای اوپک برای کاهش عرضه شده است. موسسه پترولجستیکس هفته گذشته افزایش 145 هزار بشکه ای تولید کل اوپک در ماه جولای را پیش بینی کرده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.