پرش به محتوای اصلی

استرداد و دستگیری زن کلاهبردار با همکاری اینترپل

کد خبر 626012
8

رئیس پلیس بین الملل ناجا، از شناسایی و دستگیری یک زن متهم به کلاهبرداری به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال خبر داد.

 

سردار هادی شیرزاد در این باره اظهار کرد: زنی، به اتهام کلاهبرداری از حدود ۱۵ نفر از شهروندان و صدور چک بلامحل به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال تحت تعقیب دستگاه قضائی کشور قرار گرفت.

 

وی افزود: این فرد به بهانه سرمایه گذاری در مسکن و خودرو پس از کلاهبرداری و واگذاری چک‌های بلامحل به یکی از کشورهای منطقه گریخت که پلیس بین الملل ناجا بلافاصله بر اساس اعلام مقام قضائی ضمن ارتباط با سازمان اینترپل، برای وی درخواست صدور اعلان قرمز کرد.

 

رئیس پلیس بین الملل ناجا تصریح کرد: اینترپل تهران، پس از ارسال حکم جلب بین المللی متهم به کشورهای عضو سازمان اینترپل توانست با استفاده از ردیابی‌های ویژه کمتر از دو ماه محل اختفای وی را شناسایی کند.

 

به گزارش ایسنا، وی همچنین تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده با مقامات کشور محل اختفای متهم، فرد کلاهبردار دستگیر و از طریق یکی از مرزها به کشور انتقال و جهت رسیدگی به پرونده به مراجع قضائی تحویل شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.