پرش به محتوای اصلی

استراتژیست سابق ترامپ: ایران عضو محور ضدغرب مسیحی است

کد خبر 236767
43

«آنچه امروز می‌بینیم، این است که چین، ایران و ترکیه – سه تمدن باستانی- کنار هم قرار می‌گیرند تا محور جدیدی را تاسیس کنند. این (محور) با غرب مسیحی و نیز با بخش بزرگی از (جهان) اسلام که با غرب مرتبط است، مقابله می‌کند… . ما هم اکنون سرگرم چین، ایران و ترکیه خواهیم بود.

استراتژیست سابق کاخ سفید درباره تشکیل یک «محور جدید» علیه «غرب مسیحی» هشدار داد.

به گزارش فرارو، استیو بنن، استراتژیست سابق کاخ سفید، طی گفت‌وگویی با مجله جی‌کیومگزین، درباره تاسیس یک محور جدید توسط ایران، ترکیه و چین علیه غرب مسیحی هشدار داد.

بنن با بیان اینکه این اتحاد یک تهدید روبه رشد علیه آمریکا و متحدانش است، گفت: «آنچه امروز می‌بینیم، این است که چین، ایران و ترکیه – سه تمدن باستانی- کنار هم قرار می‌گیرند تا محور جدیدی را تاسیس کنند. این (محور) با غرب مسیحی و نیز با بخش بزرگی از (جهان) اسلام که با غرب مرتبط است، مقابله می‌کند… . ما هم اکنون سرگرم چین، ایران و ترکیه خواهیم بود.»

بنن به خطر اقتصادی چین اشاره کرد و خواهان به کارگیری ناسیونالیسم اقتصادی شد. وی برای مقابله با رقبا و دشمنان آمریکا، به دنبال یک پروژه‌ای به نام پروژه «مسلح کردن افکار» است.

به گفته بنون، این پروژه جدید در بهار یا تابستان آینده مطرح خواهد شد و بر «ترویج افکار» ناسیونالیسم اقتصادی متمرکز خواهد بود. هدف این پروژه، گردهم آوردن گروه‌های همسو با این ایده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.