پرش به محتوای اصلی

ارکستر سمفونیک تهران، راهی تبریز می‌شود

کد خبر 423330
54

ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی روزهای چهارم و پنجم آذرماه کنسرت‌هایی را در مرکز همایش‌های بین‌المللی شهر تبریز برگزار می‌کند.

ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی در ادامه سفرهای استانی خود روزهای چهارم و پنجم آذرماه در مرکز همایش‌های بین المللی تبریز (خاوران) به صحنه می‌رود.

در این اجرا قطعاتی چون «آوای اسلووانی» از آنتوان دورژاک، «بیژن و منیژه» از حسین دهلوی، «کردی افشاری» از فکرت امیروف، «برباد رفت» از ماکس اشتاینر، «درد ممتد» از علی بیرنگ، «آذربایجان فرزند ایران» از عرفان وکیلی، «فریاد تهی» از شهرداد روحنی و چند اثر دیگر برای مخاطبان اجرا می شود.

تازه ترین کنسرت ارکستر سمفونیک تهران ساعت ۲۱ روزهای چهارم و پنجم آذر ماه در مرکز همایش های بین المللی تبریز میزبان علاقه مندان موسیقی ایران و موسیقی کلاسیک است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.