پرش به محتوای اصلی

اردوغان راهی بلژیک شد

کد خبر 322404
86

رئیس جمهوری ترکیه برای شرکت در نشست سران ناتو عازم بروکسل پایتخت بلژیک شد.

به گزارش بازتاب به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه امروز به منظور شرکت در نشست سران سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) عازم بروکسل پایتخت بلژیک شد.

«فواد اوکتای» معاون رئیس جمهوری و «ارجان توپاجا» استاندار آنکارا اردوغان را در فرودگاه بین‌المللی «اسن‌بوغا» بدرقه کردند.

«امینه اردوغان» همسر رئیس جمهوری، «خلوصی آکار» وزیر دفاع، «احمد برات چونکار» نماینده حزب حاکم عدالت و توسعه، «جمال چتین» و «فاروق آکسو» نمایندگان حزب حرکت ملی در پارلمان ترکیه نیز در این سفر اردوغان را همراهی می کنند.

بر اساس اعلام دفتر ریاست جمهوری ترکیه، اردوغان قرار است در حاشیه نشست سران ناتو با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، امانوئل ماکرون همتای فرانسوی و ترزا می نخست وزیر انگلیس دیدار و رایزنی می کند.

وی همچنین قرار است موضوعاتی از قبیل حمایت برخی از اعضای ناتو از گروهک های پ‌ک‌ک و ی‌پ‌گ و نیز خرید سامانه موشکی اِس- ۴۰۰ از روسیه را نیز در این دیدار ها مورد بحث قرار دهد.

این در حالی است که نشست ناتو امروز و فردا ۱۱ و ۱۲ جولای (۲۰ و ۲۱ تیرماه) در بروکسل برگزار می‌

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.