پرش به محتوای اصلی

اردوغان حمله پلیس آلمان به یک مسجد را محکوم کرد

شنبه ۳ آبان ۱۳۹۹ ۱۵:۱۳
اردوغان-حمله-پلیس-آلمان-به-یک-مسجد-را-محکوم-کرد

رئیس‌جمهوری ترکیه حمله پلیس آلمان به مسجدی در برلین را محکوم کرد.

رجب طیب اردوغان در پیامی توییتری نوشت: قویا حمله پلیس آلمان به مسجد مولانا در برلین هنگام نماز صبح را محکوم می‌کنم. واضح است که اقدام پلیس آلمان نشات‌گرفته از نژادپرستی و اسلام‌هراسی است و آزادی عقاید را کاملا به استهزاء گرفته و اروپا را به تاریکی قرون وسطی نزدیک‌تر می‌کند.

اردوغان گفت: اروپا که سالیان سال به عنوان مهد دموکراسی، حقوق بشر و آزادی‌ها از آن یاد می‌شود، متاسفانه امروز به ساختاری تبدیل شده است که با اختلافاتش مبارزه می‌کند.

رئیس‌جمهوری ترکیه تاکید کرد: آنکارا هرگز هیچ بهانه‌ای را برای ارتکاب نقض‌های فاحش در هر نوع عبادتگاهی را نمی‌پذیرد. ترکیه قاطعانه به مبارزه خود علیه نژادپرستی، بیگانه‌هراسی و اسلام‌هراسی ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، پلیس آلمان چهارشنبه هفته گذشته در جریان یک تحقیقات مالی به این مسجد حمله کرد و در آن زمان نمازگزاران برای ادای نماز صبح آماده می‌شدند.

 

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.