پرش به محتوای اصلی

ارتباط تمام خطوط مترو با بهشت زهرا(س) امکان‌پذیر نیست

کد خبر 633471
15

مسافران مترو می‌توانند برای عزیمت به بهشت‌زهرا(س) و زیارت اهل قبور از خطوط مختلف مترو، خود را به خط یک برسانند ولی ارتباط همه خطوط مترو با بهشت زهرا(س) امکان‌پذیر نیست.

علی امام مدیرعامل مترو تهران و حومه  اظهار داشت: راه‌اندازی ایستگاه جدید ویژه بهشت‌زهرا (س) در دستور کار نیست و در طرح جامع دیده نشده است.

 

وی افزود: کانون‌های جمعیتی زیادی در پایتخت از جمله نمایشگاه‌ها قرار دارند و قرار نیست که به همه خطوط مرتبط شوند بلکه مسافران می‌توانند با خط عوض کردن به مقصد خود برسند؛ در هیچ جای دنیا روال این چنین نبوده و مقرون به صرفه هم نیست.

 

مدیرعامل مترو تهران و حومه گفت: مسافران می‌توانند برای عزیمت به بهشت‌زهرا(س) و زیارت اهل قبور از خطوط مختلف، خود را به خط یک برسانند و در ایستگاه بهشت‌زهرا(س) پیاده شوند، ولی اینکه همه خطوط مرتبط به این ایستگاه شوند، امکانپذیر نیست.

 

امام خاطرنشان کرد: البته ما برنامه‌هایی داریم که بتوانیم در هر ماه یک ایستگاه جدید راه‌اندازی کنیم و برای آبان، ایستگاه جدید مولوی را افتتاح خواهیم کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.