ادویه‌های تند بیماری را درمان نمی‌کنند

  • آرشیو
  • شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ ۱۳:۱۳
    کد خبر :783125

دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا به این نتیجه رسیده اند که غذا‌های پر ادویه در کشور‌های آسیایی در جلوگیری از ابتلا به عفونت کمک نمی‌کنند.

مقاله‌ای با موضوع اسطوره ضد میکروبی ادویه‌ها در ژورنال Nature Human Behavior منتشر شد که فایده خوردن ادویه تند در برابر بیماری‌ها را رد می‌کند.

محققان این فرضیه “داروینیسم گاسترونومیک” را مبنی بر اینکه غذای پرادویه به افراد کمک می‌کند تا در آب و هوای گرم زنده بمانند، جایی که خطر آلودگی مواد غذایی از نظر سلامتی و بقا برای بدن بیشتر است را رد کردند. گرچه ادویه‌های گرم در کشور‌های گرم بسیار محبوب هستند، اما دانشمندان دریافتند که مصرف مکرر غذا‌های پرادویه انسان را در برابر عفونت‌ها مصون نمی‌کند.

به گزارش دانشجو، به گفته متخصصان، این بدان معنا نیست که غذای پرادویه امید به زندگی را کاهش می‌دهد. با این حال، دانشمندان مواردی از جمله آب و هوا، تراکم جمعیت، تنوع فرهنگی، تنوع زیستی و تعداد محصولات کشت شده را یکی از علل مصرف بیشتر ادویه در این کشور‌ها می‌دانند که به مصونیت از بیماری ارتباطی ندارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید