پرش به محتوای اصلی

«ادن آزارد» در انتظار پیشنهاد رئال مادرید/ تمدید با چلسی منتفی شد

کد خبر 167438
16

ادن آزارد به امید پیشنهاد رئال مادرید پیشنهاد تمدید قرارداد وسوسه کننده چلسی را نه قبول و نه رد کرده و امیدوار است اخبار مربوط به علاقه رئال به او جدی باشند.

به گزارش مهر، تیم فوتبال چلسی به ادن آزارد پیشنهاد تمدید قرارداد داده است. در پیشنهاد جدید دستمزد او هفته‎ای ۳۴۰ هزار یورو، یعنی در سال حدود ۱۸ میلیون یورو است اما ستاره بلژیکی هنوز پاسخ قطعی به این پیشنهاد نداده و آن را نه رد و نه قبول کرده است.

شاید به این دلیل که چون قرارداد فعلی او تا ژوئن ۲۰۲۰ اعتبار دارد و احساس می‏ کند نیازی نیست برای تمدید قرارداد عجله کند. البته تایمز که روز سه‏شنبه از این پیشنهاد خبر داد اعتقاد دیگری دارد.

در گزارش این نشریه آمده: درست مانند تایبوت کورتوا، دروازه ‏بان چلسی که اقدامی مشابه آزارد انجام داده، او هم می‎خواهد امضا کردن قراردادش را به تعویق بیندازد و امید دارد اخباری که او را به تیم فوتبال رئال مادرید نسبت می‎دادند جدی باشد. در واقع او می‎خواهد صبر کند ببیند رئال مادرید یا باشگاه جدیدی برای او پیشنهاد خواهد داشت یا نه.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.