پرش به محتوای اصلی

ادعای پاناما درمورد نفتکش توقیف شده ایران

کد خبر 568659
نفتکش

مقامات دریانوردی پاناما ادعا کردند نفتکش بزرگ ایرانی که توسط نیروی دریایی سلطنتی انگلستان در جبل الطارق توقیف شد، از ۲۹ می‌دیگر در فهرست ثبت کشتی‌های بین المللی این کشور قرار نداشته است.

نیروی دریایی پاناما اضافه کرد پس از هشدار‌ها در مورد این که این کشتی در تروریسم مالی شرکت داشته یا با آن ارتباط داشته است، از فهرست ثبت کشتی‌های بین المللی خارج شد. گرچه این کشتی پرچم پاناما را دارد، ولی ایران اعلام کرده مالک آن است.

نیروی دریایی انگلستان این نفتکش بزرگ ایرانی را به خاطر سعی در رساندن نفت به سوریه در نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا توقیف کرد. این اقدام باعث عصبانیت تهران شد و تقابل آن را با غرب افزایش داد.
جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا این اقدام اروپا را خبر خوبی خواند.

به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، در حالی که اروپا انتقال نفت به سوریه را از ۲۰۱۱ ممنوع کرده، ولی هرگز هیچ کشتی را روی دریا متوقف نکرده بود. بر خلاف آمریکا، اروپا تحریم‌های وسیعی علیه ایران ندارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.