پرش به محتوای اصلی

ادعای ذوب‌آهن رد شد، فتاحی: عبدالله کرمی ۳ اخطاره است

کد خبر 430056
47

رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ ادعای باشگاه ذوب‌آهن را رد کرد.

باشگاه ذوب‌آهن با ارسال نامه‌ای به سازمان لیگ مدعی شد عبدالله کرمی بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان در بازی دیروز (چهارشنبه) چهار اخطاره بوده و اجازه حضور در مسابقه را نداشته است.

در همین رابطه سعید فتاحی, رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ به تسنیم گفت: طبق گزارش‌های داوران عبدالله کرمی در دیدار مقابل پارس جنوبی- هفته اول, نفت مسجد سلیمان- هفته سوم و پیکان در هفته سیزدهم کارت زرد دریافت کرده است و 3 اخطاره به حساب می‌آید. بنابراین این بازیکن در بازی دیروز محروم نبوده است.

وی درباره ادعای ذوب‌آهن گفت: اگر باشگاه ذوب‌آهن درباره چهار اخطاره بودن عبدالله کرمی مدرک و یا فیلمی دارد باید این موضوع را با کمیته داوران در میان بگذارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.