پرش به محتوای اصلی

ادامه روند کاهشی قیمت خودرو/ پراید به ۹۵ میلیون تومان رسید

کد خبر 765685
ادامه-روند-کاهشی-قیمت-خودرو

رییس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه‌داران خودرو اظهار داشت: روند قیمت‌ها همچنان کاهشی است به طوریکه نسبت به 20 روز پیش قیمت خودرو 31 تا 32 درصد کاهش پیدا کرده است و این افت قیمت با کاهش قیمت ارز ادامه دارد.

سعید موتمنی در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به کاهش قیمت خودرو در بازار اظهار داشت: با توجه به تعطیلی نمایشگاه‌های خودرو، قیمت‌های اعلامی مربوط به سایت‌ها است. روند قیمت‌ها همچنان کاهشی است به طوریکه نسبت به 20 روز پیش قیمت خودرو 31 تا 32 درصد کاهش پیدا کرده است و این افت قیمت با کاهش قیمت ارز ادامه دارد. البته هنوز قیمت‌ها به نرخ 10 شهریور امسال نرسیده است. قیمت‌هایی که بعد از 20 شهریور اعلام شد روی کاغذ بود و در واقع خرید و فروشی انجام نمی‌گرفت.

وی با اشاره به قیمت‌های روز خودرو گفت: پژو 206 تیپ 2 که به 250 تا 260 میلیون تومان رسیده بود به کمتر از 170 میلیون تومان کاهش پیدا کرده است. سانتافه که 3.5 میلیارد تومان خرید و فروش می‌شد به 2.4 میلیارد تومان رسیده است.

موتمنی افزود: در بین خودروهای داخلی نیز تیبا 110 میلیون، تیبا 2 حدود 114 میلیون و پراید 131 به قیمت 95 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

رییس اتحادیه فروشندگان و نمایشگاه‌داران خودرو تصریح کرد: توصیه ما به خریداران خودرو این است که از واحدهای صنفی معتبر خرید کنند و پروانه آن را هم رویت کنند. اگر در این شرایط کرونایی خودرویی خریداری کنید که تعویض پلاک آن انجام نشود ممکن است مشکلات زیادی داشته باشد از جمله اینکه مشکل حقوقی یا فنی داشته باشد یا در رهن شرکتی باشد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

گفت‌وگوی کاربران درباره این خبر

1 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

  1. موافقم 0
    مخالفم 0

    پراید 40 تومان شد بعد بگوید کاهش قیمت.
    حالا 7 تومانی پیشکش شما.
    شما با این خبراتون به گرانی دامن میزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.