پرش به محتوای اصلی

اخطار به دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل آلودگی ناشی از لاشه‌سوزی

کد خبر 642223
اخطار به دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل آلودگی ناشی از لاشه‌سوزی

به دنبال شکایت برخی از ساکنان حوالی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشکده دامپزشکی این مجموعه به دلیل سوزاندن اجساد حیوانات در لاشه سوز دانشکده و انتشار بوی مشمئز کننده، رییس اداره محیط زیست شهر تهران گفت: به‌طور قطع محیط زیست تا رفع کامل آلایندگی ناشی از این اقدام پیگیر خواهد بود و در حال حاضر نیز اخطاریه زیست محیطی برای این مجموعه صادر شده است.

 

مسعود زندی  ضمن اشاره به اینکه کارشناسان اداره محیط زیست شهر تهران این موضوع را بررسی کرده‌اند، اظهار کرد: بوی نامطبوع اطراف این دانشکده دامپزشکی استشمام می‌شد. طی چند سال گذشته نیز این مشکل وجود داشت و این دانشگاه اقدام به سوزاندن اجساد حیوانات از طریق دستگاه لاشه‌سوز می‌کرد که پس از پیگیری‌های محیط زیست رفع آلایندگی کرد.

 

وی ادامه داد: در حال‌حاضر دوباره به این اقدام روی آورده که سبب نارضایتی ساکنان این منطقه شده است. اگر قرار باشد که دستگاه لاشه‌سوز در این دانشکده دامپزشکی مستقر باشد مسئولان این واحد موظف هستند که نسبت به کنترل آلودگی‌های آن اقدام کنند.

 

رییس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه در حال حاضر اخطاریه‌ای برای رییس دانشکده دامپزشکی تهران ارسال شده است، گفت: این واحد دامپزشکی مکلف است که در اسرع وقت رفع آلودگی کند و چنانچه نسبت به آن بی‌توجهی کنند قطعا از طریق مراجع قضایی پیگیر این موضوع خواهیم شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.