پرش به محتوای اصلی

اخراج 2میلیون اتباع افغان از کشور؛ تا پایان سال

کد خبر 1099463
یارانه اتباع افغانی

آیا می‌دانستید که دغدغه‌های امنیتی و اجتماعی می‌تواند به یک موضوع داغ در مجلس تبدیل شود؟ سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی، به تازگی در جلسه‌ای با نمایندگان مجلس حاضر شد تا به بررسی مسائل و چالش‌های مرتبط با اتباع بیگانه غیرمجاز بپردازد. بیایید نگاهی عمیق‌تر به این موضوع و تأثیر آن بر جامعه بیندازیم!

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی، اعلام کرد که تا پایان سال جاری، ۲ میلیون از اتباع بیگانه غیرمجاز که به‌طور غیرقانونی وارد کشور شده‌اند، جمع‌آوری و از کشور خارج خواهند شد. او تأکید کرد که این افراد به دلیل اسکان و اشتغال غیرقانونی، تحت بررسی و اقدامات لازم قرار می‌گیرند.

اما رادان همچنین خاطرنشان کرد که اتباع قانونی که به‌درستی وارد کشور شده‌اند، مهمان ما هستند و نیروی انتظامی از آن‌ها حمایت می‌کند. او بر لزوم ایجاد امنیت برای این افراد تأکید کرد و گفت که سایه و چتر امنیت بر سر آنان گسترانیده شده است.

این اقدامات نشان‌دهنده تلاش دولت برای مدیریت مسائل مربوط به اتباع بیگانه و تأمین امنیت جامعه است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.