پرش به محتوای اصلی

اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود/ وی به عنوان یک ایرانی محاکمه شد

کد خبر 1102475
حکم شارمهد

اصغر جهانگیر گفت جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر و عضو انجمن موسوم به پادشاهی پیش از اجرای حکم اعدام درگذشته است.

سخنگوی دستگاه قضا شارمهد را یک تروریست شناخته شده و جانی خواند و گفت: دستگاه قضا وی را به نوان یک ایرانی محاکمه کرد و افزود: حتی اگر یک فرد غیر ایرانی هم مرتکب جرمی شوذداین حق قانونی ما است که او را محاکمه و مجازات و به اقدامات او رسیدگی کنیم.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: پرونده این فرد هم در دادگاه رسیدگی و او محکوم به اعدام شد و حکم او نیز آماده اجرا بود اما اجل به وی مهلت نداد و قبل از اینکه حکم جمشید شارمهد اجرا شود وی فوت کرد.

وی در واکنش به اقدامات دولت آلمان در اعتراض به محاکمه و حکم اعدام شارمهد هم تصریح کرد: دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران یک نهاد مستقل است و اجازه ورود و دخالت هیچ (کشور) خارجی را در امور قضایی نمی‌دهیم.

 قدس آنلاین

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.