پرش به محتوای اصلی

اتحادیه اروپا ۷ وزیر سوری را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرد

کد خبر 501301
19

اتحادیه اروپا وزیر کشور و ۶ وزیر دیگر دولت سوریه را به فهرست تحریم‌ها افزوده است.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه هفت وزیر دولت سوریه را به اتهام آنچه که “سرکوب خشونت آمیز” غیرنظامیان عنوان کرده است، به فهرست تحریم ها اضافه کرد.

اتحادیه اروپا اعلام کرد: وزرای سوری که در ماه نوامبر از سوی بشار اسد رئیس جمهور سوریه منصوب شده اند، از سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا منع شده اند و اموال و دارایی های آنها نیز توقیف می شود.

اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه ای افزود: شورای اروپا هفت وزیر دولت سوریه را به فهرست افراد و شرکت هایی که هدف تحریم قرار گرفته اند، اضافه کرده است.

اکنون 277 نفر از مقام های سوری در فهرست تحریم های اتحادیه اروپا قرار دارند. اتحادیه اروپا وزرای کشور، گردشگری، آموزش، مسکن و خدمات عمومی، ارتباطات و فناوری ، صنعت را به فهرست تحریم ها اضافه کرده است.

به گزارش تسنیم ،اتحادیه اروپا همچنین تاکنون اموال و دارایی های 72 شرکت سوری را توقیف کرده است. تحریم های اتحادیه اروپا علیه سوریه از اول دسامبر 2011 میلادی اعمال شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.