پرش به محتوای اصلی

ابهام در پرونده طارمی؛ دلیل سكوت پرسپوليس براي رفع محرومیت چيست؟

کد خبر 172756
29

با گذشت حدود سه ماه از صدور راي فيفا در پرونده ريزه اسپور ، خبري از دستور موقت رفع محروميت از نقل و انتقالات پرسپوليس نيست.
روزی که رای فیفا صادر شد باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با استخدام وکیل سوییسی درصدد اخذ دستور موقت برای باز شدن پنجره های نقل و انتقالات تا زمان صدور رای نهایی است.

پرسپولیس که مدعی شده ابتدا این باشگاه با طارمی قرارداد بسته و بعد او راهی ترکیه شده، هیچ دلیل قانع کننده ای برای این ادعا ندارد اما همین ادعا باعث شد طارمی نتواند دستور موقت برای رفع محرومیتش تا زمان صدور رای قطعی بگیرد زیرا CAS معتقد است چه او ابتدا با پرسپولیس قرارداد بسته باشد چه با ریزه اسپور در هر حال مشمول جریمه فسخ قرارداد است.

به گزارش فارس، اینکه چرا پرسپولیس و وکیل خارجی آنها هنوز نتوانسته‌اند اقدامی در خصوص دستور موقت رفع محرومیت از نقل و انتقالات انجام دهند جای بحث دارد و مشخص نیست چرا در این باره مدیران پرسپولیس سکوت کرده اند و هیچ توضیحی هم در این خصوص نمی‌دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.