پرش به محتوای اصلی

آیت‌الله مکارم: شرکت رئیس‌جمهور در برخی مجالس سبب ناراحتی مؤمنان می‌شود

کد خبر 600419
32

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: شرکت رئیس‌جمهور در بعضی از مجالس سبب ناراحتی می‌شود، به ایشان سفارش کنید درباره حضور در این گونه مراسمها‌ احتیاط داشته باشند.

ایشان در دیدار نهاوندیان، معاون رئیس جمهور، همچنین مسئول ستاد مقاومتی استان قم پس از استماع برنامه‌های ستاد مقاومتی استان با اشاره به مشکلات فرودگاه قم، گفت: معتقدم اگر فرودگاه قم درست شود وضعیت قم بهتر می‌شود و از داخل و خارج استقبال خواهد شد. خیلی‌ها می‌خواهند مستقیم برای زیارت به قم بیایند، لذا نداشتن فرودگاه کار را سخت می‌کند.

ایشان افزود: باید روی دریاچه نمک قم و فرآورده‌هایی که از آن می‌توان به دست آورد و نیز معادنی که در قم هست، هم کار مطالعاتی و عملیاتی صورت بگیرد و از این نعمت خدادادی نیز استفاده شود.

آیت‌الله مکارم با اشاره به تداوم برنامه‌های کنگرۀ مبارزه با جریان‌های تکفیری، و از برگزاری این همایش در کشورهای اندونزی، عراق، لبنان، سوریه، تانزانیا و دیگر کشورهای اسلامی، بیان کرد: در این کنگره بر جنبه‌های فکری و فرهنگی مبارزه با این جریان‌ها به صورت گسترده کار کردیم؛ زیرا معتقدیم بدون کار بر این امور مبارزه سود و اثری نخواهد داشت.

به گزارش انتخاب،آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی تأکید کرد: داعش یک اشتباه مهمی داشت، و آن این که تصور می‌کردند با ایجاد رعب می‌تواند بر همه مسلط بشود، غافل از اینکه ایجاد رعب یک اثر موقتی دارد. اگر در کنار کار نظامی، از لحاظ فرهنگی نیز تلاش شود، خطرات این گروه کم خواهد شد.

ایشان خطاب به نهاوندیان افزود: شرکت رئیس‌جمهور در بعضی از مجالس سبب ناراحتی می‌شود‌، به ایشان سفارش کنید درباره این گونه مراسمات احتیاط داشته باشند چرا که عکس و فیلم آن در فضای مجازی پخش و منتشر می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.